Mi smo pouzdani, posvećeni i specijalizirani partneri za lakši život – ORTOPEDSKA POMAGALA – PELENE ZA ODRASLE – SLUŠNI APARATI – MEDICINSKI POTROŠNI MATERIJALI I OPREMA – UGOVORNA SPECIJALIZIRANA RADNJA – Mi smo Ugovorni Partneri Zavoda zdravstvenog osiguranja - NAZOVITE NAS I INFORMIŠITE SE!     |     Mi smo pouzdani, posvećeni i specijalizirani partneri za lakši život – ORTOPEDSKA POMAGALA – PELENE ZA ODRASLE – SLUŠNI APARATI – MEDICINSKI POTROŠNI MATERIJALI I OPREMA – UGOVORNA SPECIJALIZIRANA RADNJA – Mi smo Ugovorni Partneri Zavoda zdravstvenog osiguranja - NAZOVITE NAS I INFORMIŠITE SE!
Search
Close this search box.

Pelene za odrasle Senior Protector M

Pelene za odrasle SENIOR PROTECTOR za srednji i visok nivo inkontinencije, sa velikim kapacitetom upijanja i komfora, sa specijalnim elastičnim trakama sa strane radi bolje zaštite. Sadrži čisto celulozno jezgro koje je deblje u središnjem dijelu, sa superupijajućim polimerima (SAP), pokriveno sa hipoalergijskim slojem na dijelovima koji su u kontaktu sa kožom.

Šifra: Senior-Protector-M Kategorija:

Dodatne informacije

Brend

KA TRADING

Obim struka

80 – 110 cm

Pakovanje

10 kom

Ovaj proizvod je dosljedan strogim proizvođačkim zahtjevima i standardima Evropske kontrole. SENIOR PROTECTOR pelene za odrasle su: ultraupijajuće, prilagodljive tijelu, dvostrano fleksibilne sa barijerom protiv curenja.

Za više informacija kontaktirajte nas putem E-maila ili nas posjetite u našim specijaliziranim prodavnicama.

Poslovnica Zenica

Poslovnica Sarajevo