Mi smo pouzdani, posvećeni i specijalizirani partneri za lakši život – ORTOPEDSKA POMAGALA – PELENE ZA ODRASLE – SLUŠNI APARATI – MEDICINSKI POTROŠNI MATERIJALI I OPREMA – UGOVORNA SPECIJALIZIRANA RADNJA – Mi smo Ugovorni Partneri Zavoda zdravstvenog osiguranja - NAZOVITE NAS I INFORMIŠITE SE!     |     Mi smo pouzdani, posvećeni i specijalizirani partneri za lakši život – ORTOPEDSKA POMAGALA – PELENE ZA ODRASLE – SLUŠNI APARATI – MEDICINSKI POTROŠNI MATERIJALI I OPREMA – UGOVORNA SPECIJALIZIRANA RADNJA – Mi smo Ugovorni Partneri Zavoda zdravstvenog osiguranja - NAZOVITE NAS I INFORMIŠITE SE!
Search
Close this search box.

Usluge

USLUGE

Izrada ortopedskih pomagala po mjeri

Cemedic je od svog osnivanja posebno orjentiran prema pacijentima koji zbog gubitka ili nedostatka dijela ekstremiteta, trajnog deformiteta, stečenog ili urođenog, a imaju potrebu za kvalitetnim i permanentnim rješenjem sa više komfora i sigurnosti.

Ortopedski ulošci
Proteze
Korzeti

U korak s razvojem usluge protetisanja i rješenja kod  deformiteta, Cemedic je postao prepoznatljiv po svojoj izvrsnosti u primjeni metoda preventivnog i korektivnog djelovanja i praćenja osoba a posebno djece kojima se indicira potreba izrade i nošenja ortopedskih uložaka, ortoza ekstremiteta i trupa, za skoliozu i kifozu kao i rješavanje drugih indiciranih stanja.

U suradnji sa našim renomiranim partnertima širom Bosne I Hercegovine, prelazeći kantonalne i entitetske granice, stvorili smo imidž pouzdanog partnera sa posebnim akcentom na orjentiranost firme i naših uposlenih na kompletnu situaciju naših klijenata i okolnosti u kojima žive i koriste svoja pomagala.

Profesionalan, savremen pristup koji podrazumijeva potpunu i dugoročnu uključenost ljekara, tehničara, servisa, logistike i unapređenost opreme i materijala osigurava naš puni angažman već više od deceniju. 

Naši klijenti i korisnici pomagala izrađenih po mjeri, postali su naši partneri. Mi smo veoma i jako zainteresirani za feedback i sve  povratne informacije o rezultatima korištenja izrađenih pomagala, te otvoreni za prijedloge i sugestije samih korisnika bez kojih naš rad ne bi mogao biti uspješno realiziran. Ovakav pristup nas čini drugačijima. Obratite nam se s povjerenjem, opišite Vaš problem, dalji postupak je naša briga.

Za više informacija pogledajte priloge za sve vrste pomagala koje možete dobiti u našim specijaliziranim radnjama.

Cemedic je ugovorni partner Zavoda zdravstvenog osiguranja, partner institucija i ministarstava te organizacija koje finansiraju ili sufinansiraju izradu individualnih ortopedskih pomagala. Za više informacija obratite se na naše kontakte. Savjetovat ćemo Vas  kako optimalno koristiti Vaša prava i mogućnosti.