Mi smo pouzdani, posvećeni i specijalizirani partneri za lakši život – ORTOPEDSKA POMAGALA – PELENE ZA ODRASLE – SLUŠNI APARATI – MEDICINSKI POTROŠNI MATERIJALI I OPREMA – UGOVORNA SPECIJALIZIRANA RADNJA – Mi smo Ugovorni Partneri Zavoda zdravstvenog osiguranja - NAZOVITE NAS I INFORMIŠITE SE!     |     Mi smo pouzdani, posvećeni i specijalizirani partneri za lakši život – ORTOPEDSKA POMAGALA – PELENE ZA ODRASLE – SLUŠNI APARATI – MEDICINSKI POTROŠNI MATERIJALI I OPREMA – UGOVORNA SPECIJALIZIRANA RADNJA – Mi smo Ugovorni Partneri Zavoda zdravstvenog osiguranja - NAZOVITE NAS I INFORMIŠITE SE!

Usluge

USLUGE

Izrada ortopedskih pomagala po mjeri

Cemedic je od svog osnivanja posebno orjentiran prema pacijentima koji zbog gubitka ili nedostatka dijela ekstremiteta, trajnog deformiteta, stečenog ili urođenog, a imaju potrebu za kvalitetnim i permanentnim rješenjem sa više komfora i sigurnosti.

Ortopedski ulošci
Proteze
Korzeti

U korak s razvojem usluge protetisanja i rješenja kod  deformiteta, Cemedic je postao prepoznatljiv po svojoj izvrsnosti u primjeni metoda preventivnog i korektivnog djelovanja i praćenja osoba a posebno djece kojima se indicira potreba izrade i nošenja ortopedskih uložaka, ortoza ekstremiteta i trupa, za skoliozu i kifozu kao i rješavanje drugih indiciranih stanja.

U suradnji sa našim renomiranim partnertima širom Bosne I Hercegovine, prelazeći kantonalne i entitetske granice, stvorili smo imidž pouzdanog partnera sa posebnim akcentom na orjentiranost firme i naših uposlenih na kompletnu situaciju naših klijenata i okolnosti u kojima žive i koriste svoja pomagala.

Profesionalan, savremen pristup koji podrazumijeva potpunu i dugoročnu uključenost ljekara, tehničara, servisa, logistike i unapređenost opreme i materijala osigurava naš puni angažman već više od deceniju. 

Naši klijenti i korisnici pomagala izrađenih po mjeri, postali su naši partneri. Mi smo veoma i jako zainteresirani za feedback i sve  povratne informacije o rezultatima korištenja izrađenih pomagala, te otvoreni za prijedloge i sugestije samih korisnika bez kojih naš rad ne bi mogao biti uspješno realiziran. Ovakav pristup nas čini drugačijima. Obratite nam se s povjerenjem, opišite Vaš problem, dalji postupak je naša briga.

Za više informacija pogledajte priloge za sve vrste pomagala koje možete dobiti u našim specijaliziranim radnjama.

Cemedic je ugovorni partner Zavoda zdravstvenog osiguranja, partner institucija i ministarstava te organizacija koje finansiraju ili sufinansiraju izradu individualnih ortopedskih pomagala. Za više informacija obratite se na naše kontakte. Savjetovat ćemo Vas  kako optimalno koristiti Vaša prava i mogućnosti.