Mi smo pouzdani, posvećeni i specijalizirani partneri za lakši život – ORTOPEDSKA POMAGALA – PELENE ZA ODRASLE – SLUŠNI APARATI – MEDICINSKI POTROŠNI MATERIJALI I OPREMA – UGOVORNA SPECIJALIZIRANA RADNJA – Mi smo Ugovorni Partneri Zavoda zdravstvenog osiguranja - NAZOVITE NAS I INFORMIŠITE SE!     |     Mi smo pouzdani, posvećeni i specijalizirani partneri za lakši život – ORTOPEDSKA POMAGALA – PELENE ZA ODRASLE – SLUŠNI APARATI – MEDICINSKI POTROŠNI MATERIJALI I OPREMA – UGOVORNA SPECIJALIZIRANA RADNJA – Mi smo Ugovorni Partneri Zavoda zdravstvenog osiguranja - NAZOVITE NAS I INFORMIŠITE SE!
Search
Close this search box.
ORTOPEDSKA POMAGALA

Specijalizirani za
lakši život

Cemedic je preduzeće koje svojim osnivanjem 2010 godine i strategijom razvoja, prvobitno na lokalnom nivou, a kasnije širom Bosne i Hercegovine postaje značajan isporučilac ortopedskih pomagala, slušnih aparata ali i drugih medicinskih pomagala.

Uspostavljanjem dugoročnih partnerskih odnosa sa dobavljačima, dominanto inostranim proizvođačima ali i domaćim partnerima, te kupcima, raznim organizacijama i institucijama, uz kontinuitet rasta i proširenja asortimana orjentiranog stvarnim potrebama kupaca, neprestano i pouzdano isporučuje očekivani kvalitet proizvoda i usluga.

Uvoz, veleprodaja, vlastite maloprodajne specijalizirane radnje, mreža kupaca u veleprodaji i apoteke sa svojim potrebama su orjentir za dalji razvoj.

Vizija vlastitog proizvodnog asortimana u oblasti medicinskih pomagala je naš izazov za budućnost.

Mi smo pouzdani, posvećeni i specijalizirani partneri za lakši život!

Kolica za djecu sa poteškoćama u razvoju

USLUGE

Izrada ortopedskih pomagala po mjeri

Cemedic je od svog osnivanja posebno orjentiran prema pacijentima koji zbog gubitka ili nedostatka dijela ekstremiteta, trajnog deformiteta, stečenog ili urođenog, a imaju potrebu za kvalitetnim i permanentnim rješenjem sa više komfora i sigurnosti.

U korak s razvojem usluge protetisanja i rješenja kod  deformiteta, Cemedic je postao prepoznatljiv po svojoj izvrsnosti u primjeni metoda preventivnog i korektivnog djelovanja i praćenja osoba a posebno djece kojima se indicira potreba izrade i nošenja ortopedskih uložaka, ortoza ekstremiteta i trupa, za skoliozu i kifozu kao i rješavanje drugih indiciranih stanja.

Ortopedski ulošci
Proteze
Korzeti

Naši ino partneri

Cemedic je razvio jaku i stabilnu mrežu ino partnera, registrovao njihove proizvode i isporučuje kvalitet stvaran širom Evrope: Njemačka, Velika Britanija, Francuska, Italija, Poljska, Turska, Danska, Španija, Slovačka, Albanija… Mi smo otvoreni, ovim putem prezentiramo naša partnerstva u cilju jačanja povjerenja naših kupaca i krajnjih korisnika. Prezentirani kvalitet potvrđujemo kroz registraciju medicinskih sredstava u skladu sa zakonom a više sigurnosti za naše klijente ostvarujemo kroz partnerstvo direktno sa proizvođačima.

Više o svemu

Ortopedski ulošci

Proces izrade individualnih ortopedskih uložaka započinje pravilnim pregledom stopala i položaja tijela što uključuje i prikupljanje svih informacija o mogućim uzrocima potencijalnih odstupanja te drugih informacija o aktivnostima pacijenta.

Pročitajte više »