Mi smo pouzdani, posvećeni i specijalizirani partneri za lakši život – ORTOPEDSKA POMAGALA – PELENE ZA ODRASLE – SLUŠNI APARATI – MEDICINSKI POTROŠNI MATERIJALI I OPREMA – UGOVORNA SPECIJALIZIRANA RADNJA – Mi smo Ugovorni Partneri Zavoda zdravstvenog osiguranja - NAZOVITE NAS I INFORMIŠITE SE!     |     Mi smo pouzdani, posvećeni i specijalizirani partneri za lakši život – ORTOPEDSKA POMAGALA – PELENE ZA ODRASLE – SLUŠNI APARATI – MEDICINSKI POTROŠNI MATERIJALI I OPREMA – UGOVORNA SPECIJALIZIRANA RADNJA – Mi smo Ugovorni Partneri Zavoda zdravstvenog osiguranja - NAZOVITE NAS I INFORMIŠITE SE!
Search
Close this search box.

Grudnjak za grudnu protezu Alice

Alice je ženstveni grudnjak nakon operacije sa integrisanim potpornim zonama za najbolji hirurški rezultat. Potpuno se otvara, što omogućuje jednostavan pregled.

Šifra: Alice Kategorija:

Dodatne informacije

Brend

TYTEX

Veličina

M, L, XL, XXL

Boja

Bijela, Boja kože, Crna

Alice grudnjak dizajniran je za vrijeme nakon hirurškog zahvata na dojci, kada je koža nježna, osjetljiva i gdje se preporučuje potpora i udobnost.

Grudnjak doprinosi cijeljenju rana i zaštiti hirurškog mjesta, smanjujući rizik od edema i komplikacija nakon operacije.

Sa prednjim otvorom i naramenicama koje se također mogu otvoriti, grudnjak je jednostavno aplicirati i prilagoditi nivo potpore i zdravstvenim radnicima i korisniku, a omogućuje jednostavan pregled hirurškog mjesta.

Grudnjak ima široke, podesive naramenice za optimalnu potporu i udobnost.

100% bešavno pletenje povećava udobnost za korisnika i sprječava tačke pritiska i iritaciju tkiva, što rezultira maksimalnom ugodnošću za kožu.

Za više informacija kontaktirajte nas putem E-maila ili nas posjetite u našim specijaliziranim prodavnicama.

Poslovnica Zenica

Poslovnica Sarajevo