Mi smo pouzdani, posvećeni i specijalizirani partneri za lakši život – ORTOPEDSKA POMAGALA – PELENE ZA ODRASLE – SLUŠNI APARATI – MEDICINSKI POTROŠNI MATERIJALI I OPREMA – UGOVORNA SPECIJALIZIRANA RADNJA – Mi smo Ugovorni Partneri Zavoda zdravstvenog osiguranja - NAZOVITE NAS I INFORMIŠITE SE!     |     Mi smo pouzdani, posvećeni i specijalizirani partneri za lakši život – ORTOPEDSKA POMAGALA – PELENE ZA ODRASLE – SLUŠNI APARATI – MEDICINSKI POTROŠNI MATERIJALI I OPREMA – UGOVORNA SPECIJALIZIRANA RADNJA – Mi smo Ugovorni Partneri Zavoda zdravstvenog osiguranja - NAZOVITE NAS I INFORMIŠITE SE!
Search
Close this search box.

Grudnjak za grudnu protezu Bella

Bella grudnjak ima integrisane kompresijske zone za najbolji hirurški rezultat i pruža optimalnu udobnost i ugodnost za kožu.

Šifra: Bella Kategorija:

Dodatne informacije

Brend

TYTEX

Veličina

M, L, XL, XXL

Boja

Bijela, Boja kože, Crna

Bella grudnjak dizajniran je za vrijeme nakon hirurškog zahvata na dojci, kada je koža nježna, osjetljiva i gdje se preporučuje potpora i udobnost.

Grudnjak doprinosi cijeljenju rana i zaštiti hirurškog mjesta, smanjujući rizik od edema i komplikacija nakon operacije.

Sa prednjim otvorom i naramenicama koje se također mogu otvoriti, grudnjak je jednostavno aplicirati i prilagoditi nivo potpore i zdravstvenim radnicima i korisniku, a omogućuje jednostavan pregled hirurškog mjesta.

Grudnjak ima široke, podesive naramenice za optimalnu potporu i udobnost.

100% bešavno pletenje povećava udobnost za korisnika i sprječava tačke pritiska i iritaciju tkiva, što rezultira maksimalnom ugodnošću za kožu.

Za više informacija kontaktirajte nas putem E-maila ili nas posjetite u našim specijaliziranim prodavnicama.

Poslovnica Zenica

Poslovnica Sarajevo