Mi smo pouzdani, posvećeni i specijalizirani partneri za lakši život – ORTOPEDSKA POMAGALA – PELENE ZA ODRASLE – SLUŠNI APARATI – MEDICINSKI POTROŠNI MATERIJALI I OPREMA – UGOVORNA SPECIJALIZIRANA RADNJA – Mi smo Ugovorni Partneri Zavoda zdravstvenog osiguranja - NAZOVITE NAS I INFORMIŠITE SE!     |     Mi smo pouzdani, posvećeni i specijalizirani partneri za lakši život – ORTOPEDSKA POMAGALA – PELENE ZA ODRASLE – SLUŠNI APARATI – MEDICINSKI POTROŠNI MATERIJALI I OPREMA – UGOVORNA SPECIJALIZIRANA RADNJA – Mi smo Ugovorni Partneri Zavoda zdravstvenog osiguranja - NAZOVITE NAS I INFORMIŠITE SE!
Search
Close this search box.

Bešavni grudnjaci nakon hirurškog zahvata – za maksimalnu potporu i ugodno zacjeljivanje

Posthirurški grudnjaci Carefix idealni su za postoperativnu upotrebu, pružajući ženama potporu i slobodu kretanja bez ograničavanja ili iritacije osjetljivog tkiva.

Integrisane  zone potpore i kompresije u post-hirurškim grudnjacima osmišljene su da pomognu smanjiti rizik od edema i post- hirurških komplikacija, podupirući područja dojke i ožiljka, a iritaciju rane svesti na najmanju moguću mjeru.

Karakteristika posthirurških grudnjaka Carefix

4-smjera istezanja –  Materijal će se prilagoditi operisanoj dojci širenjem i sužavanjem, a u skladu s tim, pružajući optimalnu kompresiju, dok pacijenticama pruža maksimalnu udobnost.

Zone podrške –  pomažu u promicanju procesa zacjeljivanja kontrolisanom kompresijom na ožiljnom tkivu.

Bešavni dizajn –  pruža maksimalnu ugodnost koži i sprječava tragove pritiska, kao i iritaciju kože i ožiljaka. Kad kažemo bešavno, mislimo na bešavno!

Posthirurški grudnjaci Carefix 100% su besprijekorno pleteni, što znači da nema bočnih šavova i šavova između trake ispod poprsja i korpice. Posthirurški grudnjaci Carefix jedini su besprijekorni posthirurški grudnjaci na tržištu.

Prednosti posthirurških grudnjaka Carefix

Carefix post-op grudnjaci imaju nekoliko medicinskih prednosti:

  • Smanjuju post-hirurško krvarenje i oticanje, podržavaju nježnu i bolnu kožu, pomažu u procesu zacjeljivanja i pružaju sigurnost tijekom važnog post-hirurškog mobilizacijskog razdoblja.
  • Povećavajući protok krvi, grudnjaci također pomažu u ispiranju štetnih tekućina iz tijela tijekom post-hirurškog oporavka.
  • Pružaju potporu i kontrolu nad područjima ožiljka kod iznenadnih neugodnih pokreta (npr. kihanja, kašljanja), što je posebno važno tijekom neposredne faze nakon operacije.

Uz spomenute medicinske pogodnosti, grudnjaci Carefix Post-Op dizajnirani su od materijala koji apsorbira znoj, a pruža veliku udobnost za korisnika.

Sve ove blagodati rezultiraju poboljšanim ishodom nakon hirurškog zahvata, ugodnim oporavkom i ljepšim rezultatom smanjenja dojke, povećanja grudi ili nakon mastektomije.

U našem asortimanu pored nekoliko fantastičnih modela Carefix Post-Op grudnjaka, također možete pronaći i dodatnu opremu kao što su grudne bandaže i grudne proteze.

Da nesigurnost bude stvar prošlosti za NJU!

Podijelite:

Povezani blogovi

Ortopedski ulošci

Proces izrade individualnih ortopedskih uložaka započinje pravilnim pregledom stopala i položaja tijela što uključuje i prikupljanje svih informacija o mogućim uzrocima potencijalnih odstupanja te drugih informacija o aktivnostima pacijenta.

Pročitajte više »